Ev Dünya Gezginlerin tatile yanlarında götürdükleri oyuncaklar ve tılsımlar

Gezginlerin tatile yanlarında götürdükleri oyuncaklar ve tılsımlar

ile Hazal Aykaç

Reklam

Arama motoruna «kolay yol için tılsım” yazarsanız, ilk on sonuç sizi doğru yolu seçmenize yardımcı olduğu iddia edilen bir tür simya çarkı için mağazalara gönderecektir. Ortaçağ yolcuları onu kullanıp kullanmadıklarını bilmiyoruz. Ancak Gate 7 okuyucularının ve yazarlarının gezilere ne götürdüklerini biliyoruz.

Reklam

Topluluk üyelerine sorduk: “Seyahat ederken yanınıza aldığınız en sevdiğiniz şeyler nelerdir?» Yararlı ve pratik konularla değil, ilginç hikayelerle bağlantılı kişisel, sevimli bir şeyle ilgilendik.

Oyuncakların en sık seyahat ettiği ortaya çıktı. Ekaterina, 2018’de bit pazarında Nerpa Peter ile bir araya geldi ve o zamandan beri ayrılamazlar. Havva için en iyi seyahat arkadaşı onun kaplumbağası Karl’dır: “O yakışıklı, küçük, her zaman iyi bir ruh halinde, her zaman her yolculuk için ve … sessiz. Ayrıca S7 uçaklarının rengine de çok yakışıyor. ” Svetlana, oğlunun 3D yazıcıda bastığı bir Sümük taşıyor. Büyük bir tırtıl gibi görünen Sümük, havada bin kilometreden fazla yol kat etti. Marina ellerini tavuk yastığının içinde ısıtıyor: “Bu ömür boyu sürecek bir şey. Evet, orada ne tür bir hayat var, bu bir aile üyesi»” Küçük domuz Pirsus, oyuncak Totoro, isimsiz tavşan – sadece kabinde tanışamayacağınız biri.

Oyuncak güvercinlerle seyahat eden iki çift arkadaşım var. Bir çiftin erkek güvercini, diğerinin kız güvercini vardır. Ve birlikte gezilere çıktıklarında kuşlara romantik bir randevu ayarlarlar. Kulağa garip geliyor ama şirketimizde gülmek için fazladan bir neden var.

Şunlar da hoşunuza gidebilir