Ev Otomatik İşte yaz aylarında arabanızın sevdiği şey – faydalı kimyaların listesi

İşte yaz aylarında arabanızın sevdiği şey – faydalı kimyaların listesi

ile Hazal Aykaç

Reklam

Sıcakta daha az kir vardır, ancak garip bir şekilde daha fazla kirletici vardır. Burada sade su yapamazsınız.

Reklam

Polen, böcekler, toz ve tüyler, bitüm sıçraması … Bir sürücü ve arabası için yaz göründüğü kadar kolay bir mevsim değildir. Isı sadece kavurucu, boyayı yakan güneş tarafından değil, aynı zamanda doğal ve yapay birçok kirleticinin ortaya çıkması için de kötüdür. Hem kendinizden hem de arabanızdan onlardan korunmak için Mega Marketten birkaç tıklamayla satın alabileceğiniz kimyasalların bir listesini hazırladık. Bu arada, şimdi orada indirimler var.

Yazlık yıkama
Birçok insan bunun pazarlama ve para kaybı olduğunu düşünüyor – sade su da yeterli. Yeterli değil! Yazlık yıkama, araba elemanları ve boya ve vernikler için güvenli olan gerçek bir deterjandır. Bu sıvıda alkol yoktur ve bu nedenle ucuzdur, ancak kirleri kış yıkamasından ve hatta hatta sade sudan çok daha iyi temizler.

Bu arada, örneğin bulaşık deterjanı ile yıkayıcının tankına su dökmeye çalışmayın. İlk olarak, sade su yüzeylerde kalsiyum birikintisi bırakacaktır. İkincisi, köpüren deterjan yıkama pompasını devre dışı bırakacaktır.

Yaz yıkayıcısı iz bırakmaz, içinde tortu bırakmadan cam yıkama sistemini korur ve sulu böceklerin kalıntılarını bile camdan hızla siler.

Yağmurla mücadele
Camın daha kolay temizlenebilmesi ve sileceklerin ona daha sıkı oturması, tüm suyu tamamen sürmesi için arabanın camlarına yağmur önleyici bir işlem uygulayın.

Şunlar da hoşunuza gidebilir