Ev Ev Pek kullanışlı değil: Para harcamaya değmeyecek 8 mutfak eşyası

Pek kullanışlı değil: Para harcamaya değmeyecek 8 mutfak eşyası

ile Hazal Aykaç

Reklam

1 Kurutucu
Kış için kuru meyveler ve kurutulmuş sebzeler stoklamak iyi bir fikirdir, ancak yalnızca bahçeli ve bahçeli bir yazlık evi olanlar için. Çünkü taze ürünler bugün tüm yıl boyunca mevcuttur ve kurutulmuş ürünlerden daha fazla faydaya sahiptir. Böyle bir cihazdan çok az tasarruf vardır, çünkü büzülme önemli olacaktır. Ek olarak, cihaz hacimlidir ve kurutma işlemi oldukça zaman alır. Endüstriyel ölçekte kuru meyve ve sebze stoklamanız gerekmiyorsa, bu sadece dairenizi karıştıracaktır.

Reklam

2 Sürahi filtresi
Sürahide filtrelenen suyun faydaları büyük ölçüde abartılmıştır. Uzun vadede, mutfak lavabosunun altına bir filtre sistemi koymak çok daha karlıdır. Temizlik daha kötü olmayacak ve masaüstü modelinden daha uzun süre dayanacaktır. Normal temizlik için sürahi filtresinin sürekli değiştirilmesi gerekecektir ve bu sürekli bir masraftır.

3 Bıçaklar için elektrikli kalemtıraş
Çok sayıda kullanıcı incelemesine göre, elektrikli taşlama makinesi çok kullanışlı bir alet değildir. Özellikle bütçe seçeneklerini alırsak. Cihaz çok yer kaplar ve keskinleştirmenin sonucu tatmin edici olmayabilir. Sıradan bir mekanik kalemtıraş, daha kompakt ve önemli ölçüde daha ucuzken, daha kötü değildir.

4 Mekanik meyve sıkacağı
Her gün taze sıkılmış meyve suları içiyorsanız, elektrikli bir meyve sıkacağı almak daha akıllıca olacaktır. Veya smoothie pişirmek için karıştırıcılar kullanın — kekli meyve suyu çok daha sağlıklıdır. Ve mekanik cihaz sadece turunçgiller için uygundur. Böyle bir meyve sıkacağı içinde sıkmak zahmetlidir, ayrıca büyük miktarda atık kalır.

5 Balık Temizleme
Balık departmanlarında balık temizleme hizmeti genellikle ücretsizdir. Ve sıradan bir mutfakta evde temizlik için plastik bir cihaz, neredeyse hiç kullanılmayan bir nesne haline gelir. Az miktarda teraziyi çıkarmak için sıradan bir bıçakla yapabilirsiniz, ayrıca kullanıcıların incelemelerine göre balık kepçesi hızla kırılır.

Şunlar da hoşunuza gidebilir