Ev Ev Unutma zamanı: Banyo Tasarımında 8 Trend Karşıtı

Unutma zamanı: Banyo Tasarımında 8 Trend Karşıtı

ile Hazal Aykaç

Reklam

1 Tam monokrom
Tek renkli palet minimalizmde sık görülen bir fenomendir ve bu tarz sürdürülebilir trendler listesinde sağlam bir şekilde yerleşmiştir. Ancak iç mekan, herhangi bir renk geçişi, farklı tonlar veya vurgu elemanları olmadan tamamen aynı renkte, donuk ve taze görünüyor.

Reklam

En iyisi nasıl
Palette sadece bir renk kullanabilirsiniz, ancak monotonluğa girmeyin, birkaç aksanını kullanın. Her iki rengin de onlarca ve yüzlerce varyasyonu olduğu için monokrom için gri veya bej en iyisidir. Ve tek renkli bir düzende bile, görsel vurguları yerleştirmek için birkaç zıt veya parlak ayrıntı ekleyin.

2 Sadece soğuk dokular
Mermer ve diğer taş türleri banyo için en popüler dokulardır. Dekorasyonun temeli olarak ve dekoratif elemanlar olarak duvarlarda ve yerde lüks görünüyorlar. Ancak bunların hepsi, kendi içlerinde rahatlıktan yoksun olan soğuk dokulardır. Bu nedenle, iç mekanda sadece onları kullanırsanız, banyo pahalı ama ruhsuz bir lüks otel odası gibi çok serin olacaktır.

En iyisi nasıl
Farklı dokuları duygulara göre birleştirin. Mermer, oniks ve diğer taş türleri ahşabı uyumlu bir şekilde tamamlayacaktır — taklidi olsa bile. Dahası, şimdi ahşap görünümlü fayanslar, kuvarsvinil, porselen karolar bulmak zor değil, mobilya hakkında ne söyleyebiliriz. Taş, beton, camın soğuğunu dengelemek için yumuşak tekstiller, hasır veya aynı ahşap dekoru ekleyin.

Duvarlarda 3 alacalı desen
Piyasada çeşitli karolar ortaya çıkar çıkmaz banyolar parlak süslemelerle doldu: Metlakh, oryantal, geometrik, fantezi. Uzun bir süre parlak seramikler trendde kaldı, ancak bu tür desenlerin sınırlı bir alanda çok fazla yoğunlaşması hızla yoruluyor. Ve sadece tatsız görünüyor.

Şunlar da hoşunuza gidebilir